24 Aralık 2010 Cuma

Kırımçak yememk tarifleri

Krymchaks. Tarifler. Pastel Baskı E-posta
Крымчакская кухня Pastel - kıta etli börekler. aynı hamurdan üretilen kubete . Eski günlerde, hamur ayrıca eritilmiş yağ ile Interleave. (Çocuklar için bir tatlı tabağı ile, - - - büyük bir levha, kadınların erkekler için Pirozhkov ile) farklı boyutlarda cuma, mutlaka üzerinde Fırında pastel. tüm boyutları günü, demir ve bakır işleme olmadan tava edildi. Şu anda, bir fırın tepsisine ya da tava, dökme demir veya alüminyum üzerinde pişirilir. hamur ve Topingler birkaç pastel hazırız gibi. soğan ve otlar, ince doğranmış veya iki bıçak (pichahlama) et ve ince doğranmış soğan ve otlar ve dilimlenmiş patates küçük kareler, tuz ve lezzet için biber ile bir kıyma makinesi geçerken kıyma veya almak dolum için. su ile karıştırın ve nemlendirin Dolması. 500 gr kıyma (dana veya kuzu eti), 1-2 soğan, 2-3 pc. patates, küçük kareler ile ince dilimlenmiş veya iri rende, maydanoz, dereotu ve domates tat, tuz ve biber tat, nemlendirmek için su üzerine rendelenmiş. Imalat pasteley. Hamur bit çift ayrılır: - daha yukarı - düşük (pastel boyutu) daha küçük olduğunu ve daha sonra boşlukları yapmak. Bir unlanmış kesme tahtası 5.4 mm kalınlığa kadar yokuş aşağı yuvarlandı günü, orta doldurma yayılması ve test üst kapağı, kubete gibi. merkezi ve zaschipyvayut merkezli daireler bir delik olun. En alttan en üste daha küçük boyutu, bu doldurma kapsar. pansiyon, rulo 3-4 kenarları. Her iki eşit olmayan parçaya bölünerek, kubete kesmek için serin bir meste.Zatem en az 40 dakika atmadan önce test standı yazma.

CHOCHE

Чоче блюдо крымчакской кухни

, Pastel aynı kumaştan yapılmış ama patates olmadan soğan ile, aynı veya kıymalı doldurma, yarım yuvarlak bir şekli vardır.

Imalat choche.

Hamur 4.3 mm kalınlığında, torba dolum ve test ikinci bölümünde kapanış bir bölümünde 11,12 cm çapında döndürülür küçük parçalara kesilir. üst uygun tucks yapmanın alt kısmının ortasında. Her iki yarım ve zaschipyvayut kenar birleştirilir ve istediğiniz gibi süsleyin. üst zaschipyvayut hamurun ortasında, bir through-boşluk şekillendirme.
250-300 de pişirin.

Yaz aylarında kiraz ve şeker ile choche yapabilirsiniz.

Kalachev
(Donut)

hamur pasteley kalıntıları yapılmıştır. hamur Piece of, ilk gemide ellerini haddeleme, gergin ve avuç içi arasında svivaya bir ip oluşturmaktır.

Boyko

hamur ve rulo şeritler halinde artıkları yapılmış ve elmas halinde doğrayın. Top forvet çapraz sığ kesim süslüdür. 250-300 ° pişirin.

Kalachev SB tatlı dolgular

pastel aynı kumaştan yapılmıştır. Kara-Alwan, izyumerika gelen ezilmiş fındık ve şeker erik reçeli ile kuru üzüm: Farklı garnitürler kullanın.
Hazırlık. Rulo yaklaşık 5 mm kalınlıkta hamur dışarı. tyrholom kesme veya bıçak şeritler içine 5 - 6 cm ve 20-25 cm orta şerit uzunluğunda ve her iki tarafta hamur yükselterek, doldurma koymak, tucks arasında bir delik bırakarak birlikte düzenli aralıklarla zashchipat kenarları. Şerit uçları bağlanırken, ark bend. 200 Bake - 250 °.

Kara-Alva hazırlanması. Mix şeker, bal ve su, küçük bir yangın koymak ve bir kez yukarı izin kaynatın. Kademeli olarak homojen bir hamur elde etmek için, un ya da ekmek kırıntıları ile karışık, fındık dökün. Serin.
Kara-alvu: 3 su bardağı ceviz, bir harç içine dövülmüş ya da bir gemide haddelenmiş, tost 3 su bardağı un, altın rengi (o fırın olabilir), ya da ezilmiş kraker, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı bal, 0.25 kadar kızarmış bardak su.

Pies üçgen

pastel aynı kumaştan hazırlanır. dolum kullanım reçel veya şeker ile elma için.
Kesilmiş küçük parçalar halinde hamur. Roll ekmeği 3-4 mm ve orta 12-15 cm çapında kalın dolgu koymak. kek kenarları üç taraftan yükseltmek ve merkezi katılmak. Zashchipat kenarı. 200-250 ° pişirin.

kitabı "Sırlar Krymchak mutfağından Tarifleri
24 Eylül 2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder