24 Aralık 2010 Cuma

kırımçak etli süzmesi

Krymchaks. Sırlar Krymchak mutfağı. Etli Süzme Baskı E-posta

Süzme İLE ET VE CEVİZ sos ALEDE
книга Genellikle tüm aile Süzme yapılan çalışmaları sürekli olarak: Başkalarının heykel Süzme ve doldurma empoze ederken biri boş yayıyoruz. Işleri hızlı ve veselo.Testo gitti. Elemek un, bir kase içine dökün ortasında bir tatil yapmak ve yavaş yavaş yumurta ve tuzdan su dökerek ve yumuşak bir hamur yoğurun. 4 su bardağı un, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, karıştırma nekrutogo testa.Nachinka su. Et, soğan ve baharatlar bir kıyma makinesi aracılığıyla, tat ve biber tuz eklemek, sığ bir tabak içinde yatıyordu. 0,5 kg kıyma (dana), 1-2 soğan, maydanoz, tuz ve karabiber. Yemek. test çapı 5-6, çapı 1,5-2 cm ve kesme 1-2 cm parçalar halinde bir popo zarar ve bir çember içine oklava rulo ile uzun her parçası ile bir daire içinde gemide cm hiçbir den kalın 2.1 mm küçük bir parça, rulo kesim YTL . kurumuş kütükler tutmak için, en fazla 10 adet olmalıdır ileride kullanmak üzere devirdi. (Değil un serpilir yüzü) daire sınavında, doldurma bir kısmı koymak, bir yay Süzme vererek, yarım daire ortasında kaide üzerinde başparmağınız basın, doldurma ve başparmak yakın zashchipat kenar ve işaret parmağı iki eliyle kapanması, yarım daire katlayın. Moda Süzme unlu pansiyon, ya da havlu serilir.

(Yaklaşık 15-20 dakika sonra yüzey) bitene kadar bir tencerede kaynatın su içinde, (insanların), yavaşça lezzeti kadar pişirmek batırmak Süzme tuz ekleyin. bir kevgir veya büyük durshlakovoy Derhal Süzme yaslanmak bir kaşık alıp bir tabakta düzenlemek. Ön sonraki katmanı alede yüzeyinde gevşek kapak ve sıcak yağ ve yeniden parçası Süzme dökmek ince bir tabaka alede ile yağlanır. Başka bir sıcak yağ veya hizmet ile tepesinde.

Hazırlık alede
pişmiş Süzme kadar, sos alede hazırlayabilirsiniz. Bunu yapmak için, bir tahta üzerinde oklava ile ceviz 1 su bardağı öğütmek, ekmek (hiç kabuk) Süzme bir suyu batırılmış, suyu ekleyerek, sıvı bulamaç durumuna kabın içinde bir topuz ile fındık karıştırın 2 dilim ekleyin. pastırma yağ chizyh ile koyun eti et suyu kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder