25 Aralık 2010 Cumartesi

karayım mutfağından

KAVURLAGAN PYNIR AYAKLAK - süzme peynir ve puf böreği ile peynir Hamur için Ürünler: Un - 3 bardak yağı - 1 su bardağı sıvı (su, sirke, tuz, yumurta) - 1 su bardağı.
Garnitürler: peynir - 500 gr güçlü peynir - 200 gram, yumurta - 2-3 pc, Tuz - tat..
Yoğurun hamur, tereyağı sadece yarısı koyun. , Çeşitli parçalar halinde hamur Böl, topları yapmak için kapağı, buzdolabında 20-30 dakika taktı. Topları adet rulo dilimleri çapı 6-7 cm oyulmuş 20 dakika boyunca buzdolabında koymak, rulo rulo, 3-4 eklemek, gres Ellerinizi streç, tiner rulo börek yapmak için dolgu koymak. İçi için: rendeleyin peynir, yumurta, peynir ile karıştırın tadı, peyniri ile tuz birleştirir. Turta 25-30 dakika 200-2200 bir fırın tepsisine, fırça yumurta ve fırında taktı.
Jag AYAKLAK - hamur işleri sakatat's dolması ile koyun Hamur için Ürünler: Un - 3 su bardağı, yağ - 250 g, sıvı (1 yumurta, 2 yemek sirke, su, tuz yemek kaşığı.) - 1 bardak, yağlama için 1 yumurta pies üst.
- 100 gram soğan - 1-2 başkanları, tuz ve biber - tadı taze bağırsak ve mide bir kuzu, tereyağı: dolum için.
Hazırlamak herhangi bir yöntemle, kapak ve buzdolabında yere göre puf böreği. Bağırsak ve mide kesim boyuna, çeşitli suların temiz, durulama, tuzlu kaynar su, pişmiş kadar kaynatın batırılmış. dilimleri, domates, soğan, kesilmiş Biten içleri serin, tereyağı ve soğan, tuz ve karabiber ile bir tavada kızartın, biraz et suyu ekleyip karıştırın ve börek doldurmak için kullanılabilir. Hamur parçalar halinde bir yumurta büyüklüğünde kesilmiş buzdolabı, gelen topları, rulo dilimleri pierce delikler 02.03 için tahta bir çubukla merkezinde kase şeklindeki kekler yapmak için 1-1,5 tatlı kaşığı kıyma ortasında set çapı 6-7 cm, yapmak , kesici trim veya diş yapmak kenar. Börek, tava içine koymak yağlanmış. gres köftesi yumurta Başı ve fırında 220-2400 de 25-30 dakika.
Kavun-KYZYLCHYK TATLYSY - ile karaniya kavun reçel Malzemeler: Bir kabuğu ile kavun - 1 kg şeker - 1,2 kg, kızılcık - 200
Kavun çok kokulu kokulu daha olgun olmamalıdır. Arındırmak o kabuğu ve tohumları, küpler halinde kesilmiş, bir kaseye koyun ve şeker 1 kg doldurun. 10-12 saat yerleşmek için serin bir yerde koyun, kavun, meyve suyu ile örtülmelidir süzülmüş bu kaynatın, sonra bir gün, bütün tekrarlamak için bırakın, kavun dökün. Üçüncü gün, kızılcık sıralamak için kök koparmak, yıkama ve ateşe koymak soğuk su, kaynatın 5 dakika ile kaplayın. Yaslanmak bir kevgir içinde, kızılcık, tohumlar kaldırmak silin. Kağıt hamuru, kızılcık pişmiş su 0,5 su bardağı ile birleştirmek şeker 200 gr eklemek, serin, ateşten alın, 10 dakika kaynatılıp, kavun ile birleştirmek, kaynatın karıştırın. pişmiş kadar 2-3 saat yangın ve yemek koymak. Hazır olağan şekilde tanımlanır, kavun adet şeffaf olmalıdır.
Buber dolmasy - biber sebze ile doldurulmuş Ürünler:. Bulgarca biber - 1 kg havuç - 500 g, yabani havuç ve kereviz - 1 adet, Soğan - 1-2 başkanları, domates - 500 gr, bitkisel yağ - 200 g şeker - 1-2 masa . kaşık, tuz, biber, maydanoz - tat.
Perez sarı kullanmak daha iyidir: daha ince ve tatlıdır. tops, durulama ve pişmiş et doldurmak kesin. Etin Hazırlanması: havuç, maydanoz, parsnips, kereviz, şeritler ve yavru bitkisel yağ halinde kesilmiş, yıkanmış, temizlenmiş. Ayrı ayrı, yavru soğan, dilimlenmiş domates, tüm biraz daha prizharit, tuz, ve bağlı biber maydanoz biber, şeker, iyice karıştırın, ekleyin. bir tencerenin içine koyun ve sebzeleri kapsayacak sosu üzerine dökün. kavrulmuş soğan, domates, tuz, şeker ve sudan sos yapın. Tencerede yumuşayıncaya kadar kısık ateşte, ateşe pişirin koymak. sıcaktan çıkarmadan önce kıyılmış maydanoz ve dereotunu ekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder