24 Aralık 2010 Cuma

kırımçak çır çır

Pasties. Chir-chir. Tarifler Krimchaks Baskı E-posta
Неля Бондаренко Bu Pasties denemek istiyorum. Değil Kırım kafeler, restoranlar ve eatery satmak bu. Orada, ne isterseniz her şeyi satıyorlar ama chebureks. Bu cıvıltı - böylece Pasties Krymchaks denilen cıvıltı, sadece evde yapılabilir ve bu tarifi kesinlikle vardır. kızlarını, bu hale yetişkinler geçti üretim Cheer Cheer krymchachki Sırları kızlarını sanatı öğretti. Ve "bugün hayatta kadar sırlarımı Krymchak MUTFAK . Krymchaks Akmescit bu tarifleri topladı ve bir kitap yayınladı. Ama, ne yazık ki, kitabı "Sırlar Krymchak cuisine" dolaşımını yüzden bugün bunu elde etmek imkansız olduğu küçük, bu nedenle "Kırım analist yerinde bu hafta sonları bir kural yapmak krychakskoy mutfağının otantik yemek tarifleri yayınlama kararı aldı. Bugün biz)-chir chir ortaya gizli pişirme chebureks (. Bu Bondarenko Nelya irade Evpatoria ikamet yardımcı bize üyesi Kırım Cumhuriyet Kültür ve Eğitim, bir Krymchahlar Toplum Krimchaks ".
Pasties - Cheer Cheer
Приготовление чебуреков
Yoğurun hamur, hayatta kalmak için havlu gizlemek, iyice yoğurun. Hazırlamak doldurma. Soğan ve yeşillik kıyılmış daha iyi kıyma. Hamur: 4-5 su bardağı un, 2-3 yemek kasigi. yemek kaşığı bitkisel yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, gerektiği kadar su. Dolgu: Kıyma: kuzu veya dana (daha önce sadece koyun eti uygulanan) - 0,5-0,6 kg, 1-2 soğan, maydanoz, tuz ve tat ve su için biber kıyma sululuk yapmak.
Приготовление чебуреков
Hazırlık. Hamur pasta için de parçalar halinde kesilir. Rulo ince bir çubuk her bir parçası, ve iplik ortasına bir sarmal içinde iki ucunda, hamur katlayın. Bir kabın içinde bütün boşlukları ve bir havlu gemide gizlemek için kullanılır. oklava ile 8.10 adet iki aşamada roll: ilk 8-9 cm çapında daireler de ve sonra her bir çapı 15-16 cm, en az kalınlığı
Приготовление чебуреков

yarısı hazırlanan doldurma (yuvarlak çay kaşığı), yakın ikinci yarısında koymak günü, yarım daire viraj ve iyi bir daire mühür kenarlarında parmak basarak.
Приготовление чебуреков
Приготовление чебуреков
çevresi cheburek tyrholom (kesici) ya da tabağın kenarında kesin.
Приготовление чебуреков
Hazırlanan Pasties bir havlu veya bir unlu tahtada yayıldı.
Чебуреки приготовление
Değil kavurma, bu nedenle hamur etten sırılsıklam değil önce boşlukları çok birikir.
Приготовление чебуреков
Derin bir kapta orta ateşte Fried Pasties - kazan. Bu Pasties yüzeyinde yüzen bu yüzden büyük bir su ısıtıcısı da ayçiçek yağı dökün.
Приготовление чебуреков
(Bunlar yağ yüzeyinde serbestçe uygun şekilde 2-8), hafif bir sis kadar Isı yağı, sonra yavaşça batırmayın Pasties.
Приготовление чебуреков

Aşçı, torna, kahverengi altın kadar. Turn-ve-out Pasties iyi skimmer, petrol sırılsıklam oldu. Hazır bir plaka üzerine Pasties yapılmış. Sıcak servis yapın.
Приготовление чебуреков
Нэля Бондаренко

"Sırlar Krymchak mutfağı
6 Ocak 2009
Bondarenko: Nelya fotoğrafta
Agatova Mark Foto

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder