25 Aralık 2010 Cumartesi

karayım kıyev katlaması

Karaites - Kırım küçük bir ülke. bu yüzden, Kazak-Tatar köklerinin mutfak mısınız ve doğu var. Çoğu kez, etnik grupların gelenekleri ile Karaites pişirme sayazano.

Örneğin:

Kyuiv katlama - katlama damat için.

damat, katlamu hazırlanmış puf böreği ve kızarmış eritilmiş tereyağı ve, özellikle, şeref evi özel konukların geliş Bekleniyor bu katlamu kyuyv katlama "olarak adlandırılan - damat için katlama. Bu isim ifadesi "düğün genel equated olabilir bir şekilde yer almaktadır.

Aslında katlama - basit yağ, pul pul dökülen pasta gelen kızarmış tortilla.

Katlamu herhangi şu anda, koyun eti yağlı koyun kuyruğu sadece kızartmak için kullanılan yağ büyük miktarda, her hamur kızartma hazırlanmış - eritilmiş tereyağı, sebze, margarin ve diğer katı.

Malzemeler: Un - 4 su bardağı, margarin - 100 gram, yumurta - 1 adet, votka veya sirke -2 çorba kaşığı şeker - 1 çorba kaşığı su veya süt biraz fazla 1 fincan tuz - tat.

Elemek un, yavaş yavaş, huni hamurun içine dökme, tuz yumurta, yağ, su (süt), sirke (votka) birleştirmek 40-60 dakika koymak bir plastik torba, koyun, bir huni yapmak için merkezi bir kasenin içine dökün buzdolabı. tekrar ve Promesa hamur o üniforma haline üçüncü kez buzdolabı, Promesa koymak.

Kesilmiş parçalar halinde, açıldığı olmayan kızartma için bir çatal ile çeşitli yerlerde 10-12 cm, 3-4 mm kalınlığında, dikmek çapında daireler dışarı rulo. kaynar yağı bir tencere, kızartma imipo her tarafta 2-3 dakika içinde Daldırma.

Sıcak servis yapın, tutam bal, reçel gül ya da pudra şekeri serpilir.

site Taken from http://kulinarworld.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder