25 Aralık 2010 Cumartesi

karayım çiberek

Bu dünyada tarifi chebureks üzerinde kesinlikle harika ve benzeri bir şey değildir.
Geçen yaz, eski Evpatoria sokaklarında geziniyor kazara ünlü bir tarihi eser Karay kenasa tökezlemek. Ona bak, daha sonra Ruslan niyetinde, ancak bir kez bu kadar iyi gitti - bir geziye gitti. o çok Türk etnik grup değildir - Bu Karaites bulunmuştur. aslına tarihi hala tam olarak açıklanmadı ve bir sır gibidir.
Karaites geleneksel karaism uygulanmaktadır. Bilim adamları bazı varsayımlara ya en küçük İbrahimi dinler, ya da Yahudilik farklı dalı vardır göre. Bugüne kadar araştırmacılar bile Karay dilinin kökleri hakkında bir fikir birliği yok. Karaites kökeni Eğitim karmaşık öncelikle yazılı kaynakların eksikliği, halkların geleneksel suskunluk ve Türk ve Musevi inançları empoze. Katılıyorum, kendisini İslam ve Yahudi kültürlerin bir arada oldukça nadirdir. Genel turunda çok, çok ilginçti.
Kenazo çıkışında anda tam anlamıyla fındık kafe "Karaman" tökezlemek. Açık hava teras cafe çok küçük ve boş koltuk basit değildi. ortaya çıktı, bunlar birkaç gün sipariş gerekiyor. Bu çok bu Karay mutfağını deneyin isteyen çıkıyor.
Ama neyse ki orada yiyecek ve hazırlanan take-out. bilinen incelik Karay mutfağından - Bu nedenle, sahip küçük bir kuyruk savundu, biz silkme patlıcan, etli Pasties ve börek kibinay var. hamur chebureks için reçete
Içecekler kıyısında doğrudan düzenlenmiştir. o tadı oldu Mmmm, ...
tarifi chebureks alın ve börek bir saplantı haline geldi. met
daha bir saat daha sürdü ancak kafe geri, ben, kelimenin tam anlamıyla vytsiganila tarifi oldu. Hayır onlar çalışanları Karaman özel sırlarını Karay mutfağından ayrılmak istemiyordu. Ancak maliyet gerçeğin sonucudur!
Bir yıl bu tarifi kendi chebureks pet daha That fazlası. elde var, her zaman şaşırtıcı sulu vardır. o yumurta akı hariç, sıvı içermediğinden hamur için tarifi de biraz sıradışı chebureks. , Tereddüt olsun hamur ince ve Bubble etmeyin. Bu tarifi bir deneyin değer tam olarak chebureks. pişman olmayacak - bu sooo lezzetli!
Hamur:
300 gr un
3 adet yumurta
tuz
Doldurma:
peynir 100 gram
2 orta boy domates
sarımsak kuru
karabiber
fesleğen
Ekstralar:
bitkisel yağ


 

tarifi

Pişirme:

    
Birleştirmek un, tuz ve yumurta bir köpük mesim yok hamur şanti. hamur Su ekleyemezsiniz. Tutarlılık köfte için bir test gibi olmalıdır. eşit parçaya bölün ve hamur dışarı rulo.
    
ince bir rende üzerinde dolgu üç peynir için, domates ince semicircles kesti. kaşar peyniri, sarımsak parashek, biber ve fesleğen ilave edin. domates ve peynir birkaç dilim ile atıldı gelecek tchebourek ortasında.
    
Şimdi zashchipat Pasties ve kızartma büyük koliches ihtiyaç



This is absolutely wonderful and like nothing on earth recipe chebureks.
Last summer, strolling the streets of the old Evpatoria accidentally stumbled on a famous historical monument Karaite kenasa. Visit him, we intend to Ruslan later, but once went so well - went on an excursion. It was found that the Karaites - it is not numerous Turkic ethnic group. The history of its origin is still not fully disclosed and is kind of a mystery.
Karaites traditionally practiced karaism. According to some conjectures of scientists are either the most smallest Abrahamic religions, or distinctive offshoot of Judaism. To date, researchers do not even have a consensus about the roots of Karaite language. Study of the origin of the Karaites is complicated primarily the lack of written sources, the traditional reticence of peoples and the imposition of Turkic and Judaic beliefs. Agree, a combination of Islamic and Jewish cultures in itself is quite unusual. In general tour was very, very interesting.
At the exit of Kenazo we literally stumbled on the nut cafe "Karaman". Outdoor patio cafe was very small and empty seats was not simple. As it turned out, they have to order a few days. It turns out that wanting to try this Karaite cuisine very much.
But fortunately there is food prepared and take-out. Therefore, having defended a small queue, we got silkme eggplant, succulent pasties and pies kibinay - known delicacy Karaite cuisine. recipe for dough chebureks
Refreshments were arranged directly on the waterfront. Mmmm, that it was for the taste ...
Get recipe chebureks and pies became an obsession. bu
Back at the cafe, I was literally vytsiganila recipe, though it took more than an hour. No they did not want employees to leave Karaman proprietary secrets Karaite cuisine. But the result of cost-truth!
That's more than a year pet this recipe chebureks their home. Are obtained, they are always stunningly juicy. The recipe for the dough chebureks also somewhat unusual because it does not contain liquids, except egg whites. Do not hesitate, get the dough thin and Bubble. This recipe chebureks you exactly worth a try. Will not regret it - it's sooo delicious!
Dough:
300 gr flour
3 eggs
salt
Filling:
100 grams of cheese
2 medium tomatoes
dry garlic
black pepper
basil
Extras:
vegetable oil
recipe chebureks DSCN2722DSCN2723
Cooking:

    
Combine flour, salt and eggs whipped to a froth mesim no dough. Water in the dough can not add. Consistency should be like a test for the dumplings. Divide dough into equal parts and roll out.
    
For the filling three cheese on a fine grater, tomatoes cut thin semicircles. In cheese, add garlic parashek, pepper and basil. In the center of the future tchebourek laid with a couple slices of tomato and cheese.
    
Now we need zashchipat pasties and roast in a large koliches

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder