Krymchaks. Tarifler. Pastel | | |
CHOCHE , Pastel aynı kumaştan yapılmış ama patates olmadan soğan ile, aynı veya kıymalı doldurma, yarım yuvarlak bir şekli vardır. Imalat choche. Hamur 4.3 mm kalınlığında, torba dolum ve test ikinci bölümünde kapanış bir bölümünde 11,12 cm çapında döndürülür küçük parçalara kesilir. üst uygun tucks yapmanın alt kısmının ortasında. Her iki yarım ve zaschipyvayut kenar birleştirilir ve istediğiniz gibi süsleyin. üst zaschipyvayut hamurun ortasında, bir through-boşluk şekillendirme. 250-300 de pişirin. Yaz aylarında kiraz ve şeker ile choche yapabilirsiniz. Kalachev (Donut) hamur pasteley kalıntıları yapılmıştır. hamur Piece of, ilk gemide ellerini haddeleme, gergin ve avuç içi arasında svivaya bir ip oluşturmaktır. Boyko hamur ve rulo şeritler halinde artıkları yapılmış ve elmas halinde doğrayın. Top forvet çapraz sığ kesim süslüdür. 250-300 ° pişirin. Kalachev SB tatlı dolgular pastel aynı kumaştan yapılmıştır. Kara-Alwan, izyumerika gelen ezilmiş fındık ve şeker erik reçeli ile kuru üzüm: Farklı garnitürler kullanın. Hazırlık. Rulo yaklaşık 5 mm kalınlıkta hamur dışarı. tyrholom kesme veya bıçak şeritler içine 5 - 6 cm ve 20-25 cm orta şerit uzunluğunda ve her iki tarafta hamur yükselterek, doldurma koymak, tucks arasında bir delik bırakarak birlikte düzenli aralıklarla zashchipat kenarları. Şerit uçları bağlanırken, ark bend. 200 Bake - 250 °. Kara-Alva hazırlanması. Mix şeker, bal ve su, küçük bir yangın koymak ve bir kez yukarı izin kaynatın. Kademeli olarak homojen bir hamur elde etmek için, un ya da ekmek kırıntıları ile karışık, fındık dökün. Serin. Kara-alvu: 3 su bardağı ceviz, bir harç içine dövülmüş ya da bir gemide haddelenmiş, tost 3 su bardağı un, altın rengi (o fırın olabilir), ya da ezilmiş kraker, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı bal, 0.25 kadar kızarmış bardak su. Pies üçgen pastel aynı kumaştan hazırlanır. dolum kullanım reçel veya şeker ile elma için. Kesilmiş küçük parçalar halinde hamur. Roll ekmeği 3-4 mm ve orta 12-15 cm çapında kalın dolgu koymak. kek kenarları üç taraftan yükseltmek ve merkezi katılmak. Zashchipat kenarı. 200-250 ° pişirin. kitabı "Sırlar Krymchak mutfağından Tarifleri 24 Eylül 2008 |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder