Pasties. Chir-chir. Tarifler Krimchaks | | |
Yoğurun hamur, hayatta kalmak için havlu gizlemek, iyice yoğurun. Hazırlamak doldurma. Soğan ve yeşillik kıyılmış daha iyi kıyma. Hamur: 4-5 su bardağı un, 2-3 yemek kasigi. yemek kaşığı bitkisel yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, gerektiği kadar su. Dolgu: Kıyma: kuzu veya dana (daha önce sadece koyun eti uygulanan) - 0,5-0,6 kg, 1-2 soğan, maydanoz, tuz ve tat ve su için biber kıyma sululuk yapmak. Hazırlık. Hamur pasta için de parçalar halinde kesilir. Rulo ince bir çubuk her bir parçası, ve iplik ortasına bir sarmal içinde iki ucunda, hamur katlayın. Bir kabın içinde bütün boşlukları ve bir havlu gemide gizlemek için kullanılır. oklava ile 8.10 adet iki aşamada roll: ilk 8-9 cm çapında daireler de ve sonra her bir çapı 15-16 cm, en az kalınlığı yarısı hazırlanan doldurma (yuvarlak çay kaşığı), yakın ikinci yarısında koymak günü, yarım daire viraj ve iyi bir daire mühür kenarlarında parmak basarak. çevresi cheburek tyrholom (kesici) ya da tabağın kenarında kesin. Hazırlanan Pasties bir havlu veya bir unlu tahtada yayıldı. Değil kavurma, bu nedenle hamur etten sırılsıklam değil önce boşlukları çok birikir. Derin bir kapta orta ateşte Fried Pasties - kazan. Bu Pasties yüzeyinde yüzen bu yüzden büyük bir su ısıtıcısı da ayçiçek yağı dökün. (Bunlar yağ yüzeyinde serbestçe uygun şekilde 2-8), hafif bir sis kadar Isı yağı, sonra yavaşça batırmayın Pasties. Aşçı, torna, kahverengi altın kadar. Turn-ve-out Pasties iyi skimmer, petrol sırılsıklam oldu. Hazır bir plaka üzerine Pasties yapılmış. Sıcak servis yapın. "Sırlar Krymchak mutfağı 6 Ocak 2009 Bondarenko: Nelya fotoğrafta Agatova Mark Foto |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder